“Želim, da bi bil moj glas, moja ideja slišana, da bi dobil povratno informacijo ali je ideja uresničljiva,”
slišim od številnih zaposlenih v slovenskih podjetjih, kjer predavam.

Iz te skromne želje je nastalo motivacijsko predavanje, v katerem vam pomagam
do boljših odnosov v kolektivu s tem, da vas naučim – poslušati.

Poslušati in slišati ni enako. Poslušamo lahko praktično v nedogled, zraven pa v mislih odtavamo po svoje. Slišati pa pomeni aktiven miselni proces, ki neverjetno učinkuje na sogovornike.

  • Postanete bolj odzivni za potrebe sodelavcev in strank.

  • Hitreje opravite delovne naloge.

  • Bodite bolj učinkoviti.

To pridobite, če se naučite aktivno poslušati. Pomislite, kaj pridobijo vaši sodelavci, ko ugotovijo, da jih nekdo dejansko sliši!

V 90-minutnem motivacijskem predavanju vas naučim, kako iz svojih misli odstranite vse moteče dejavnike in slišite, kaj vam govori vaš sodelavec, vodja, direktor. Spoznate svoj selektivni sluh in ga obvladate.

CENA: 800,00 € + potni stroški + DDV

Motivacijsko predavanje je namenjeno vsem strukturam zaposlenih, saj s poslušanjem in slišanjem gradimo tudi organizacijsko kulturo in klimo.

Škarje in platno razumevanja, konstruktivnih odnosov in kulture v vašem podjetju je v vaših rokah.
Kako se boste odločili? Naredimo korak naprej skupaj – svoj termin rezervirajte na petra@retorik.si. 

To sem jaz

Moje poslanstvo je ozaveščati o tem, da sta kvaliteta življenja in odnosov odvisna od komunikacije (s sabo in z drugimi). In čim več ljudi naučiti, kako to dobro početi.

Ključna tematika mojega dela je vpliv komunikacije in psihodinamike na medosebne odnose. Že 21 let pomagam podjetjem in posameznikom osvojiti znanja s tega področja.

Sem certificirana mediatorka, strokovnjakinja za poslovno komunikacijo in psihodinamske procese v organizacijah, osebna coachinja ter poslovna svetovalka, ki verjamem v neslutene potenciale posameznikov in jih pomagam razvijati.

Sem strastna zbirateljica novih znanj, ki jih z veseljem delim naprej. »Z izjemnim posluhom do sogovornika, s čuječnostjo, ki je danes primanjkuje, z veliko energije in obširnim znanjem nas Mojca Pehant usmerja, da pogledamo vase. Odkriva skrivnosti dobre komunikacije s samim seboj in z ljudmi okrog nas.« Vesna Krebs, direktorica MDT&T d. o. o.