Loading...

Pripravljate novoletno zabavo, obletnico podjetja ali srečanje s poslovnimi partnerji?

Ne marate klasike z napovedovalcem, govori in glasbenimi točkami vmes?

Ste za nekaj zabavnega, enkratnega in zapomnljivega?

Naj vam pomagamo!

Polona Požgan in Sašo Papp sta spet združila moči, tokrat izven radijskega etra

Uveljavljena in priljubljena radijca sta kar sedem let in pol skupaj prebujala Slovenijo na eni največjih komercialnih radijskih postaj ter požela kar nekaj odmevnih medijskih nagrad: med drugim štiri Viktorje, najpomembnejše medijske kipce v Sloveniji, ter kipec za naj medijsko osebnost leta. Še danes skorajda na vsakem koraku slišita kaj takšnega: “Zakaj vaju ne morem več nikjer poslušati? Vidva sta mi dala moči za celi dan in me vsakič znova nasmejala.”

Energija, ki ju je družila pred radijskim mikrofonom, je seveda pristna in iskrena, zato je ni moč zadržati in izničiti tudi v času, ko sta Polona in Sašo radijski mikrofon zamenjala za televizijskega.

Skupno pot Polona Požgan in Sašo Papp nadaljujeta prav z moderiranjem dogodkov, na katerih svojo ljubezen do hrane in vina preneseta tudi na obiskovalce oz udeležence prireditve. Polona vas bo s svojo energijo popeljala v svet okusov, Sašo vam bo vzporedno razložil, katera vina se podajo h kateri hrani, poskušala in okušala pa bosta skupaj z obiskovalci.

Ker priljubljena dvojica ne bi bila to kar je, če ne bi vmes posegla tudi na področje žensko-moških odnosov, vam bo med posameznim obrokom čas zapolnila še z duhovitimi dovtipi in različnimi pogledi, ki jih imamo na hrano, vino in življenje ženske in moški.

Za rezervacijo termina ali kakršnekoli odgovore sem vam na razpolago na mojca@retorik.si ali 041 804 730.